Nyheter från SF

Platser klara för EM 2023

(2021-10-22 07:48)
EM  i dressyr och paradressyr kommer att gå i Riesenbeck, Tyskland, och EM i hoppning i Milano, Italien, 2023.

Nu finns möjlighet att mäta ponny för internationell tävling i Danmark den 6 december. Här får du reda på hur du gör.

Peder Fredricson nöjer sig inte med att ligga etta på världsrankingen, han leder nu även Global Champions Tour. I helgen avgörs den sista deltävlingen i Samorin, Slovakien och allt står mellan Peder Fredricson och Ben Maher.

En vecka efter hoppningens premiär är det även dags för västeuropeiska dressyrligan FEI Dressage World Cup att dra i gång. Första deltävlingen avgörs i danska Herning till helgen och Jennie Larsson representerar Sverige.

Fälttävlan är en fartfylld, spännande och komplex ridsportgren som ställer krav på en allsidig och välutbildad häst. För att hitta talangfulla unga hästar och skapa goda förutsättningar för deras utveckling finns projektet Unga fälttävlanstalanger.

Fyra svenska ekipage deltar i årets till Unghäst-VM i fälttävlan, som avgörs i franska Le Lion d’Angers 20-24/10.

- Ingen ridbana är bättre än sitt underhåll. Det säger professor Lars Roepstorff som tillsammans med ledadande experter ger handfasta råd om ridbaneunderhåll i Svenska Ridsportförbundets ”Ridunderlag – en guide”. En gratis guide i ny upplaga.

Nya rutiner i TDB

(2021-10-18 12:00)
Inför november 2021 blir det nya rutiner i TDB, Tävlingsdatabasen, när det gäller BankID och inloggning.

Lag klara för ponnyfinal

(2021-10-18 08:00)
Tre lag från zon Väst och zon Polar blev de första att avancera till lag-SM final i Folksam Ponnyallsvenska. Nu är också Flyinge RF från zon Syd klara för final.

Under söndagen var det premiär av västeuropeiska hoppligan Longines FEI World Cup i Oslo, Norge. Fyra svenska ryttare fanns med i startfältet, bästa svensk blev Jens Fredricson.

Anna Nilssons fantastiska lilla sto Candy Girl är nu 16 år och avslutar karriären efter helgens fälttävlansfest på Gärds och hon gör det på bästa möjliga vis - med SM-guld!

Under helgen har det pågått internationella hopptävlingar i Samorin, Slovakien. I söndagens avslutande 1,50-klass blev det seger för Hennrik von Eckerman.

Fälttävlansryttarna Sara Algotsson Ostholt, Maria Svane och Anna Svane har representerat Sverige i Strzegom i helgen. Bäst gick det för Sara som tog en tredjeplacering i en trestjärnig lång klass.

Genom Ridsportens Trygghetspris vill vi uppmärksamma och hylla unga ledare som bidrar till en ännu tryggare ridsport. Nu kan du nominera kandidater till priset 2021.

Det är dags för några av världens främsta hoppryttare att ännu en gång göra upp i Global Champions Tour. Helgens tävlingar hålls i Samorin, Slovakien, och tre svenska ryttare finns på plats.

Mobil Petra: 070-557 77 10

epost: info@vindelnsridklubb.se