Klubbtävling 19 Maj

Klubbtälving Hoppning 19/5

Samling 9.00 för att anmäla och gå banan. Första start 10.00

Då är det dags för klubbtävling igen!:) Anmäl er på listan i stallet eller meddela Elisabet vilken klass och häst ni önskar. Ryttare från andra klubbar är varmt välkomna! Medlemsavgift i VRK tillkommer.

• Viktigt att ni skriver upp er under varandra på raderna för varje häst. Absolut förbjudet att stryka någon från listan för att själv få plats på hästen.
  • Varje ponny/häst får max gå 3 rundor på höjderna från 40-50 cm och uppåt.
  • Alla barn som anmäler sig ska ha någon vuxen med sig som ansvarar och som kan hjälpa till som funktionär.

Vi säljer fika i cafeterian som vanligt

Klass 1: Bombana ( alla kan vara med – all hjälp är tillåten – alla får pris) bara grundbana ingen omhoppning i denna klass.

Klass 2: 20-30 cm  ( alla kan vara med – all hjälp är tillåten – alla får pris) bara grundbana ingen omhoppning i denna klass.

Klass 3: 40-50 cm Grundbana samt omhoppning direkt vid felfri grund.

Klass 4: 70 cm Grundbana samt omhoppning direkt vid felfri grund.

Klass 5: 80-90 cm Grundbana samt omhoppning direkt vid felfri grund.

Klass 6: 1 m och valfri höjd över 1 m.  Grundbana samt omhoppning direkt vid felfri grund.

Uppdaterad: 04 MAJ 2018 12:10
Skribent: Petra Karström