Käpphäst tävling

KÄPPHÄSTHOPPNING

Plats: Vindelns Ridklubb, ridhuset, Västomån 365

När: Tisdag 5 Mars kl 18:00, första start. Vi träffas kl 17:30.

Kostnad: För elever ridandes på ridskolan i Vindeln eller deltagare på sportlovslägret, är det gratis. Kommer du från annan klubb eller bara är sugen på att vara med och tävla med käpphäst, så kostar det 20 kr/klass.

Alla deltagare i käpphästhoppningen erhåller ett diplom. Vill man ha en rosett, förutom dom placerade, så finns det att köpa till för 30 kr/st

Anmälan: Skriv upp dig på listan, senast söndag 3 mars, som finns på anslagstavlan i stallet eller skicka sms till Catrine 0725054919 med namn på deltagare, käpphästens namn och vilka klasser ni vill starta i. Du får hoppa hur många klasser du vill. Efteranmälan i mån av plats.

Betalning: För dig som ska betala för ditt deltagande, så tar vi emot swish eller jämna kontanter före första start för kvällen. Vill du köpa rosett efter ritten, så gäller swish eller jämna kontanter.

Klasser:

Klass 1: 20 cm, Clear round, Diplom till alla deltagare

Klass 2: 40 cm, Clear round, Diplom till alla deltagare

Klass 3: 70 cm, bedömning A1:a (grundomgång och omhoppning på tid för dom med lika minst antal fel efter alla har startat grundomgången), 1-3 placerade, diplom

Klass 4: Höjdhoppning, med eller utan käpphäst, 1-3 placerade, diplom

Varmt välkomna till en trevlig kväll!!

Uppdaterad: 25 FEB 2019 10:03 Skribent: Petra Karström