Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Information från styrelsen och ridskolechef

Styrelsen för Vindelns ridklubb informerar om vår anläggning

Som många känner till pågår en förhandling mellan vår ridklubb, Vindelns kommun och fastighetsägaren Tage Mattsson. Anläggningen ägs ju av Tage Mattsson, kommunen hyr den av honom och vi har ett nyttjanderättsavtal med kommunen. Just nu finns bara kontrakt mellan de tre parterna för innevarande år, men arbetet med att förhandla fram ett nytt och långvarigt avtal pågår för fullt.

För framtiden behövs det byggas nya stallplatser och ett större ridhus. Vi behöver helt enkelt vidareutveckla vår anläggning för att bättre anpassa den till behoven hos både våra hästar och de barn och ungdomar som är verksamma hos oss. Vi fokuserar just nu på att försöka söka medel till dessa investeringar.

För att lyckas är vi beroende av idéer, erfarenhet och engagemang från våra medlemmar. Hör därför av er till oss i styrelsen eller till vår ridskolechef Petra om ni har möjlighet att hjälpa till! Vi uppmuntrar och välkomnar verkligen alla initiativ!

Vår ambition är att börja bygga redan under sommaren som kommer. Det finns dock tyvärr en risk att vi under hösten blir tvungna att flytta hästarna från vårt kallstall (den sk ladan). De privathästägare som har sina hästar där har därför blivit informerade om att det föreligger en risk att de inte kan ha kvar sina hästar vid vår anläggning från och med 1 september. Vi bedömer dock att vår ridskoleverksamhet kommer att förbli opåverkad av denna förändring.

Hör gärna av er till oss i styrelsen eller till Petra med eventuella frågor eller funderingar!

Annika Nordin, Ordförande, 076-7645918

Caroline Löfström, Vice Ordförande