Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Tanken har alltid funnits hos Elin Lundström i Robertsfors, hur hon kan främja rörelseglädjen hos barn och ungdomar. Efter en utbildning i empowering coaching som hölls i Ånäset satte sig alla funderingar till att bli en aktiv handling. Vi tar ett...
 
Under hösten har Change the game ett flertal dagar planerade runt om i länet där barn och ungdomar får möjlighet att prova på olika aktiviteter, utmana sig själva och röra på sig.
 
Föreningen Cykelintresset kommer även i år att arrangera cykelloppet Västerbotten Brevet. I korthet kan brevet beskrivas som distansorientering på cykel utan tävlingsmoment.
 
Har du koll på vad som händer inom idrotten? Vårt nyhetsbrev kommer varannan vecka med aktuella nyheter, information och inspiration.
 

Hej och välkommen Robert!

(2018-06-21 16:03)
Robert Lindberg heter vår nyaste medarbetare som antagit utmaningen att projektleda rörelsesatsningen EMÅ-projektet i Umeå.
 
Fritidsbanken Skellefteå slår inom kort upp portarna vid Anderstorp IP och det vill vi fira.
 

Jämställd sportmedia

(2018-06-08 11:36)
Denna vecka släpptes rapporten Jämställd Sportmedia, där Girls in Sport bland annat har undersökt hur journalister och andra media-aktörer ser på arbetet för att minska könsstereotyper och förbättra jämställdheten i sportmedia.
 
Till hösten arrangeras för femte året en stor aktivitetsdag. Även detta år bjuder vi in föreningar att medverka genom att arrangera ”testa-på-aktivitet” och informera om sin verksamhet till föräldrar och potentiella ledare.
 
Runt om i Västerbotten engagerar sig föräldrar i sina barns idrottande. Ibland kan det vara bra att stanna upp och fundera på varför? Vad får du som förälder ut av det, och vad får dina barn? Här kommer 11 anledningar.
 
Du drar Fritidsbanken äntligen igång i Skellefteå! Torsdag 31 maj kl12:00 smygöppnar Fritidsbanken vid Anderstorp IP.
 
Den nya dataskyddslagsstiftningen, GDPR, inträder den 25 maj och påverkar hur vi hanterar dina personuppgifter. Du kanske har fått information från VIF och SISU tidigare, och om du även i fortsättningen vill få information måste du registrera din...
 
Nu är det snart dags för de flesta idrottsföreningar att lämna in inkomstdeklaration. Vad gäller för din förening? Vilka blanketter ska ni fylla i? Hur ska de fyllas i? Och när ska uppgifterna vara inlämnade?
 
29 maj bjuder vi tillsammans med Regionakademien in till utbildning i projektplanering. En värdefull utbildning för föreningar som vill söka finansiering till sitt projekt eller effektivisera sin planering.
 
Vid Västerbottensidrottens årsmöte 3 maj valdes Åsa Ögren in som ny ordförande för både Västerbottens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna.
 
Bygdeå GIF fick fler deltagare efter att de med idrottslyftspengar införskaffade ett airfloor till gymnastiksektionen. Vi träffade ordförande SaraMi Liljeholm för att höra hur det har gått.
 
LOGO NY vindeln ridklubb jpg

Vindelns Ridklubb

Västomån 365

92232 Vindeln 

org nr: 894001-4379

Bankgiro 5711-2120

Swish:

123 155 38 66 (anläggningskort)

123 147 43 78 ( hästtransport) 

tel kontor: 0933-13233

mobil Petra: 070-557 77 10

epost: info@vindelnsridklubb.se

 

 
Lediga platser till VT 2018
Ströplatser på olika nivåer från
Ridlekis till hoppgrupp / dressyr
Välkommen att höra av er
till Petra för frågor eller för
att boka plats! 070-557 77 10
 
 SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Vindelns RK - Ridsport
Västomån 365
92232 Vindeln

Kontakt:
Tel: 0933-13233
E-post: info@vindelnsridklubb.se

Se all info